U mag reageren op alle berichten zoveel u maar wil en natuurlijk uw vrienden en familie uitnodigen om ook eens een bezoekje te brengen aan deze blog.

Veel plezier!!

vrijdag 9 mei 2008

World series by Renault 2008

Naast de races op het circuit, stonden hiernaast vele standjes van renault met bv. een pitstop challenge, een simulator, een slipcursus, stallingen met racesauto's, een oldtimertent,... Dit was vooral leuk om te tijd in te vullen tussen de races door. Ook reden er constant verschillende “treintjes” langs het circuit. Dit was vooral tof als je, zoals ik, eens wilt kennismaken met het circuit. Vergeet niet dat Spa Francorchamps, volgens veel racepiloten, “het mooiste circuit is ter wereld!!” Bent u ook al eens in Spa Francorchamps geweest?? Laat het mij weten!!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ben er nog nooit geweest, maar lijkt mij een zeer leuk evenement.
Idd het circuit 'Spa Francorchamps' is het mooiste van de hele wereld!!!

Mvg Dr Rhijnvisch

P.S. Leuke blogspot!!!!!!

cloedt zei

Ja het is een zeer leuk evenement!! Het is de enige manier om GRATIS een F1-bolide te zien rijden. En met de andere onderdelen erbij was dit evenement echt super!! Spa rules!!

Anoniem zei

alpine ownage!

cloedt zei

De alpine ruled inderdaad!! Je hebt er al van 175pk met een top van 250 km/u... Daar zou ik nog graag eens een toertje mee doen!