U mag reageren op alle berichten zoveel u maar wil en natuurlijk uw vrienden en familie uitnodigen om ook eens een bezoekje te brengen aan deze blog.

Veel plezier!!

maandag 24 maart 2008

Hamilton vs Alonso

In het seizoen 2007 kwam Hamilton bij de F1-clan bij Mclaren, maar ook wereldkampioen Alonso maakte de overstap naar Mclaren. Hij dacht dat de rookie Hamilton mooi in zijn sporen zou blijven rijden en geen bedreiging zou zijn voor hem. Dit was echter niet de realiteit en dit tot grote frustratie van Alonso. Dit met als resultaat dat de 2 teampartners vaak publiekelijk in conflict kwamen met elkaar, ondanks de vele pogingen van het team om hen met elkaar te laten verzoenen.



Alonso beweerde dat Hamilton betere onderdelen en meer voordelen kreeg van het team, omdat hij (net zoals het team) Brits is. Ron Dennis, teambaas bij Mclaren, zou Hamilton bevoordeeld hebben ten koste van Alonso. Ron Dennis zelf heeft altijd iedere bevooroordeling ontkend en zei dat beide piloten met gelijke middelen konden strijden voor de titel.



Het uiteindelijke resultaat van deze reeks van conflicten is dat Alonso terug bij Renault geland is en dat Hamilton nog altijd bij het sterke Mclaren zit. Dit omdat Hamilton voor Mclaren in de toekomst meer potentieel heeft en ook omdat de relatie tussen Ron Dennis en Alonso verzuurd is door alle conflicten en beschuldigingen.



Een van de vele pogingen van het team om het publiek te overtuigen dat de rijders wel met elkaar konden opschieten was onder andere: http://nl.youtube.com/watch?v=25-cXhEVqRA. In dit filmpje wilden ze zeggen dat er enkel maar gezonde concurrentie onderling was tussen Hamilton en Alonso. Dit kon je jammer genoeg uit de praktijk niet concluderen.

4 opmerkingen:

Robtj zei

Dit wordt weer een zalige clash tussen beide toppiloten bij het beste team. Can't wait to see. Groetjes, Robtj

Anoniem zei

Mijn favoriet is en blijft toch Alonso, zal nooit verandere, die kerel is gewoon extreem goe!! Maar ja , da's mijn mening dan weer :)

caro zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
caro zei

ik vind dat ze wel grappig lachen... ik verkies toch ook alonso hoor!